Du vil ikke tro det, men du møter sosiopater, psykopater og idioter ofte, og mye på nevnte steder!

Jeg leser stadig i sosiale medier og i blogger om «krenking». Folk føler seg krenket, eller beskylder andre for å spille på å være eller ha blitt krenket, som om man er dumme for å ha blitt utsatt for manipulering, kontrollering, hets, trakassering, mobbing og overgrep. Joda samfunnet er i endring, psykiske lidelser og så videre forekommer oftere og vi hører mye mer om det. Og det er grunner til det. Vil nevne det faktum at det er stadig økende med psykopater og sosiopater også, og det hører vi ikke så mye om, eller tenker like mye på. Vi hører jo på nyhetene om alt det fæle som skjer ute i denne verden, men galskapen er også tett ved oss alle. I nær relasjon, i familie, blant venner, på sosiale medier, en kollega, noen på stampuben, en nabo, eller en tilfeldig person i gaten. De er overalt. Fakta er at det begynner bli så mange av dem at en kan nesten tro at de har begynt å vokse på trær!

Psykopater – Det sies at de er født slik. De er kalde og mangler delen «empati» i sin personlighet. De er utrolig «smarte», i den forstand at de vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på, og hvilke mennesker de skal trykke på knappene til (spesielt sensitive mennsker med mye følelser)! De spiller et spill med deg – og elsker det. Det er lett å tro på dem når de snakker, for de er utrolig gode på å overtale og inspirere (manipulere) når det kommer til hva de mener er det rette. De er kalkulerte og planlegger handlingene sine over lang tid, ja, helt ned til hver minste detalj. De har sjarm og kan lure folk trill rundt. De har ikke dårlig samvittighet, noe som gjør det lett for dem å utføre de handlingene og komme med de giftige utspillene som de gjør, på en så ubehagelig og lite sensitiv måte som mulig.

Sosiopater – I motsetning til psykopater er disse «lært opp» til å bli sosiopater. Det er ulike grunner til at noen havner i denne gruppa, men oppvekst er det som skal sies å skylde det. Sosiopater er veldig impulsive og ikke på langt nær så kalkulerte og tålmodige i sine handlinger som psykopater. De er ikke planleggere, men utfører handlinger på impuls.

En tredje kategori som nesten også vokser på trær er – idioter!!

Takk for at dere leser!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sosiopater #psykopater #idioter #bunnytrash

4 kommentarer
    1. Er mange av alle disse kategoriene desverre….. Noen møter man daglig…. Karma kommer somregel og tar dem tilslutt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg