Håper det blir magisk 🤩


I dag har jeg bare vært hjemme med jentene mine. Det har vært ustabilt vær, det er helligdag og alt er stengt, så med det har jeg ikke orket å finne på noe heller. Laget hjemmelaget hamburgere til snuppen min kom hjem. Thats it, og litt husarbeide.

Annet jeg har gjort er å gå tur med jentene selvfølgelig, bare her i nabolaget. Og så har jeg meldt meg inn i en organisasjon som jeg har vurdert over et år nå. I dag bestemte jeg meg for å melde meg inn, så kan jeg delta på noen medlemsmøter for å se om dette medlemskapet er noe jeg kan stå ved i lengden.

Organisasjonens formål er å reversere islam i Norge. Vi trenger ikke islam offentlig i samfunnet vårt, det skaper bare trøbbel. Vi trenger ikke importere IS-terrorister eller sende millioner til terroristorganisasjoner som Hamas. Norge trenger å verne om ytringsfriheten og grunnloven. Vi må stå mot sosial kontroll, kjønnsdiskriminering og underkastelse av farlige politiske ideologier som islamisme og fascisme.

Noe annet jeg har gjort er å bestille reise med Kiel-ferga neste måned. Vi bestemte oss i dag for å ta sjansen. Vi har fulgt med lenge, og datoen for første avreise fra Oslo har hele tiden blitt flyttet fram i tid. Nå har de satt inn info om at en må ha godkjent vilkår på koronasertifikatet for å kunne reise, så nå håper og tror vi at båten begynner å gå igjen. Vi får ikke gå i land i Kiel, men et vennepar blir med på turen, så da får vi feste litt på suite, spille litt casino, spise på restauranter og handle litt tax-free. Blir turen noen av så blir det godt å få gjøre noe annet enn hva som er hverdagen nå. Magic er fin båt, og de har så trivelige ansatte ombord.

Ellers er det ikke så mye nytt herfra. Hva med dere der ute? Noen som har begynt å tørre legge litt planer utover sommeren?


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#hverdag #helligdag #colorline #organisasjonsarbeide #medlemskap #islam #kiel #minicruise #båttur #magic #venner #kos #moro #sommer
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg