Quick Start – Fargen er Grønn!

I går var det som de fleste fikk med seg 1. mai.

Over en tid nå har jeg hyppig mottatt reklame fra treningssenterkjeden EVO etter jeg var innom en gang og kikket på siden deres. De har startet opp med nytt lokale rett nedenfor bakkene for her jeg bor. Etter de åpnet i mars, så har de prøvd å trekke til seg kunder med at første måneden er gratis og uten bindingstid. I går på første mai fornyet de dette tilbudet med tre måneder gratis, uten bindingstid, men én måneds oppsigelsestid.

Jeg benyttet meg av tilbudet og meldte meg på i går kveld. Så nå får jeg altså tre måneder gratis tilgang på treningssenter. Hvis jeg sier opp medlemskapet da har jeg én måneds oppsigelsestid som koster 399 kroner. Det vi si 100 kroner måneden i fire måneder, dét funker fin-fint for meg.

Quick Start ble det på meg, den grønne knappen er startknappen på tredemølla. Yupp, så da ble det over ei mil på meg i tempo 6 km/t.

Hvorfor gå på tredemølle nå på denne tiden når det er så nydelig sommervær og en fin tid foran oss? Jo fordi, som noen sikkert har fått med seg så begynte jeg slanking på høsten 2019 og reduserte vekta med 28 kilo på 7 måneder. Det medførte jo en slapsete mage som skulle strammes inn med en sånn maskin på treningssenter da sit-ups og sådan ikke tåles av min kropp. Så derfor er det fint å bruke slik maskin (se bildet under) som er konstruert for den slags trening. Men det ble aldri til at jeg fikk begynt, for alt stengte jo akkurat da. Lockdown from Hell! Så planen nå er jo altså å bli kompis med den maskintingen fremover nå.

I tillegg er det jo slik at det er ikke noe problem som sådan å redusere vekt, jobben er å holde vekta nede. Så flere ganger etter jeg reduserte vekta med 28 kilo så har jeg bedrevet justering. Metoden er 5:2-dietten. Og den lover jeg fungerer!

Nå er det på igjen med 5:2-dietten, fasting på tirsdager og torsdager, og kontrollere vekta hver fredags morgen. I tillegg blir det turgåing, tredemølle og denne maskintingen som kanskje kan gjøre magen min litt mindre som bestemors bolledeig.

Satser på hardkjør i 5 uker, så én uke ferie, etter det blir det vurdering av situasjonen, så tar jeg det derfra. Dette innlegget er også en del av «Frodiths utfordring», fargen er Grønn.

Tjolahopp, husk å heie på Bunny!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#52 #diett #trening #faste #sommer #sommermage #bunny #bunnytrash

20 kommentarer

Siste innlegg