Mobilmagi 🤩

Må helt ærlig innrømme at jeg ikke har vært utendørs i dag. Snuppen min har langhelg, så han har gått flere turer med jentene, mens jeg bare har vært sofaslubbert og «antiworld» i dag. Det på tross av ny mobil med kamera jeg har lyst å teste ut utendørs. Men været var så meningsløst, en tåkedis over elva eller sådan kan være flott det, men når alt er helt gråhvit og en titter ut og ikke ser de enorme blokkene i nabolaget, da gidder jeg ikke. Altså man ser ikke treet som står bare noen meter fra kjøkkenvinduene, da holder jeg meg hjemme.

Men jeg har jo tatt noen bilder her hjemme da, leket meg litt med magien i leiligheten her. For her er magi, og magi kan man ikke se før den bringes frem. Det er som med kjærlighet det. Går hånd i hanske for å si det sånn.

En rolig dag i dag, men en får se hva morgendagen bringer. Tror ikke det blir noe tur i skogen eller sådan, det er jo lørdag, og dere vet helt sikker hva som gjør mine lørdager. Gleder meg alltid til lørdager, lørdager bringer fram musikk, kjærlighet og magi. Slikt noe kan ikke jeg få nok av. Elsker det!

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Bunny Trash på MeWeLink!!

Bunny Trash på FacebookLink!!

#mobil #iphone #promax #hjemme #kjærlighet #helg #magi #bunnytrash

10 kommentarer

Siste innlegg