Mission Completed 😜

Snuppen min, jentene våre og jeg har vært på et veldig hyggelig og moro besøk hos ett vennepar fra i går til i dag. Må sies at vi har det alltid så utrolig festlig sammen med disse to. De har to små dem også. Chihuahuaer. Deres eldste er ei jente, hun er ganske bitchy, så hun kan ikke være sammen med jentene våre. Men nylig fikk dem en liten tass, nommin altså, så liten og utrolig morsom.

Alex heter han, og som dere ser så er han veldig liten. Ikke gamle karen. Var veldig artig å se eldstejenta vår Ella sammen med han. Hun satte seg som mål at de to skulle bli venner før vi skulle dra hjem igjen. Han var jo litt redd i begynnelsen, men det varte ikke lenge, han merket nok raskt hvor snille jentene våre er. De er veldig snille. De er rett og slett to store hjerter på fire bein hver.

Ella ålte seg innpå denne valpen, ga han labben og sto virkelig på for at han skulle skjønne at her er det ikke noe tull, bare snillhet og godhet. Så etterhvert ble han ganske så tøff og Ella sa «mission completed» 😜👍🏾

Jeg er så utrolig fornøyd med denne helga, og gleder meg masse til neste gang vi skal henge sammen med radarparet i Åmot og deres småttiser 🥰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#helg #tur #venner #hund #pug #kos #moro #julestemning #chihuahua #mops #hunder #glede #jul #dyr #pugs #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg