Lei av Lan 🤮


Hva er greia med all denne oppmerksomheten rundt Lan Marie Nguyen Berg? Nå slipper man ikke unna. I flere dager har det uansett hvor man beveger seg på internettet så dukker denne karikaturen opp.

Medieoppslag i alle landets aviser, sosiale media flommer over. Hele spekteret fra Otto Jespersen til Sylvi Listhaug snakker om, skriver om, og omtaler. Og det de snakker om er at folk ikke er snille med vesle Lan Nguyen.

Hellige Madonna, det snakkes så ofte om at man skal gå på sak ikke person, men her har jo Nguyen Lan greid å vri om bryteren 360 grader og fått all fokus vekk fra saken. Det er jo brilliant, særlig fra et så særdeles uklokt menneske.

Altså Lan og hennes mann klager på hetsen samtidig som de pisker og hetser folk, samfunn og natur selv. De lar jo ikke noe være i fred. Ingenting er hellig for dem. Nå er det faktiske tema, at på grunn av elendig politisk håndtverk så har Nguyen Berg Lan Marie påført Oslos borgere milliarder av kroner i underskudd på budsjettet. Og alle lovbruddene er jo beyond insane.

Prøver hun å få navnet sitt i Guinness World Records eller hva?

Lan Marie er en økonomisk katastrofe for samfunnet vårt. Ikke bare hun, men hele Miljøpartiet De Grønne (MDG). Likevel, alt i alt er hun alene verre enn resten av «røkkelet» av et parti, til sammen.

At Nguyen Berg får mye kjeft og stygg omtale i kommentarfelt og som sådan er høyst forståelig. Den som ikke forstår det kan jo ikke være helt tilstede mentalt. Slik er det bare.

Enhver som trår inn i det politiske landskapet på sosiale media et cetera vet at kommentarfeltene til tider og mest sannsynlig framstår som et manus etter Quentin Tarantino. Altså, der er mye grums og faenskap. Folk viser seg fra sin «beste» side, og viser både barn, naboer og barnebarn hvordan de egentlig er. Det er alltid ei «sur muggen fi**e» eller en «bitter sur myggpikk» som må komme med ufyselig oppgulp i stedet for tanker, meninger og saklighet. Men hvis en ikke tåler volden i Quentin Tarantinos filmer, hvorfor se dem? Alle vet jo hva som kommer hvis en hører at Tarantino lager en ny film.

Lan Nguyen Berg Marie bør holde fokus på å feie for egen dør, se seg i speilet og få litt selvinnsikt. Skjønner hun fremdeles ikke at handlinger skaper konsekvenser, så burde hun få seg en realitetssjekk hos den beste psykiater hun kan finne. Hun bør ignorere kommentarene, de vil dø ut selv, hvis hun selv rydder opp i egen politikk.

Trusler eller rasisme skal aldri godtas, så der kan hun fint la politiet gjøre sin jobb, siden hun er offentlig person så vil det nok bli etterforskning og ikke bare «henlagt etter beviset stilling» slik som vanlige folk i gata opplever etter grove trusler, overfall og voldtekter. Så da kan hun nyte sine privilegier og heller gjøre sin jobb! Hvis hun ikke det gjør, så mener jeg hun fortjener det hun får. Hvis hun skal fortsette få betalt for gjentakende sutring i full offentlighet, i tillegg til å gjøre en rævva jobb – folkens kall henne hva dere vil, altså «dum, koko, sylinder» hun ber om det!

Trusler er trusler, «jeg skal finne adressen din, voldta deg, mannen din går ikke trygt, jævla kinafitte» slike ting er forkastelig, og en politisak, resten er det verdt å ignorere.

At Nguyen Berg Lan prøver å avspore fra årsaken til «hetsen» for å få sympatistemmer og score politiske poeng på grunn av ubehagelig trolling i kommentarfelt, dét bør hun som offentlig person, byråd og såkalt «toppolitiker» holde seg for god for.

Les også: Vi må skille mellom sak og person 😜


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#eivindtrædal #lanmarienguyenberg #hets #hat #politikk #mdg #oslo #norge

4 kommentarer
  1. Godt skrevet 😊!
   Sjølv prøver eg så godt eg kan å halda meg frå ukvemsord, men av og til renn det rett og slett over.
   Ellers bør hu ta seg ein grudeg kikk i spegelen. Det same gjeld han hu er gift med.
   I yngre dagar brukte me å kalla slike folk for nepehaud, men det er visst ikkje så fint å gjera, så eg prøver å avstå frå det, sjølv om lysta er stor 🤣.

   1. Vi pleide si «jævla nepe», «fitte», «hestkuk», «råttpeis», «sauskoillt» der jeg kommer fra er ikke det så ille. Språket vårt er så fargesprakende at det skal noe til for at ord og uttrykk krenker noen. Er annerledes her sørpå 😂

  2. Lan har så lite mellom ørene at hun selv ikke er klar over alt det dumme som hun lir ut av seg , så på en måte er hun unnskyldt .Hvorfor hun ikke sitter bak lås og slå , det er meg en gåte .

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg