Farvel Drammen 😢


Det er alltid trist når jeg forlater snuppen min, jentene mine og Drammen. Det er der hjemmet mitt er, familien min, hjertet mitt. Heldigvis er det ikke ofte at jeg reiser uten noen av gullene mine med meg i følget. Forrige gang jeg reiste alene for å være borte mer enn et døgn er noen år siden nå, enten var det begravelsen til min mormor i nordnorge, eller så var jeg på klinikk i Budapest.

Denne turen er ment som en ‘fornøyelsestur’ til Harstad for å se mammaen min. Det har gått på samvittigheten at jeg ikke får besøkt henne så ofte som jeg burde. Jeg er glad i mammaen min.


Nå har jo samfunnet åpnet ganske mye opp, inntil videre, og flybillettene kostet bare 350 kroner hver vei, noe som er spottpris da reiser til Harstad/Narvik generelt er den dyreste destinasjonen å reise til/fra. Det bruker være beyond insane. Så her var det bare å dra fram Norwegian-kortet og hoppe på når muligheten ble så tilrettelagt for.

Gleder meg jo selvsagt til å komme fram, selv om Harstad ikke er en by jeg føler meg vel. Det er ikke min hjemby, jeg er bare født der, vokst opp der, og lenge var jeg «tvunget» til å være der. Jeg prøvde «flykte» flere ganger. Minnene som er sterkest er mest vonde arr. Når jeg endelig fant min plass i Drammen så fant jeg også meg selv, lykke og et hjem.


Men som sagt, jeg gleder meg jo, det fordi jeg skal besøke mamma. Jeg skal treffe fineste Lisa mi. Og jeg treffer sikkert noen andre som enda har en plass i hjertet mitt. Jeg har jo folk i Harstad som betyr masse for meg. Så det blir helt sikkert en fin tur, selv om jeg allerede savner min lille familie. Rart det der. Er ikke en time siden engang at jeg dro hjemmefra.

Det er meldt bra vær i Sør-Troms, så kanskje jeg får meg et par runder i naturen. Slik jeg ser det så er Lofoten og Sør-Troms det vakreste i hele Norge naturmessig. Så jeg får bare nyte det som nytes kan 😜❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#drammen #gardermoen #evenes #sørtroms #nordnorge #hinnøy #harstad #natur #sol #sommer #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg