BurgerLand 👍 Drammen

Dette innlegget ble skrevet og lagt ut da blogg.no startet overgangen fra blogspot til wordpress. I prosessen forsvant dette innlegget, og har nettopp dukket opp igjen. BurgerLand fortjener anmeldelsen derfor legger jeg it innlegget på nytt igjen:

I dag har jeg hatt full runde i byen. Først et møte med en psykolog, så et møte med en hudlege, deretter et møte med en «vanlig» lege. Videre ble det et besøk på apoteket der det kostet meg nærmere firehundre kroner for medisiner jeg ikke får gjennom frikort. Innimellom alt dette var jeg å kjøpte julegave til «svigers».

Siden brukskontoen min allerede hadde fått gjennomgå bestemte jeg meg for en lunsj på BurgerLand (Blichs gate 4) her i Drammen. En hundrelapp til eller fra føltes helt ubetydelig.

For ikke så lenge siden startet BurgerLand med et «lunsj-tilbud» de har på hverdager mellom klokken 11:00 og 15:00. For hver dag er det en ny av deres signaturburgere som står på menyen. I dag er det onsdag, så da fikk jeg en «Loosey Juicy» single burger og en dispenser cola i «lunsjpakken» til 99 kr. Jeg har ikke prøvd «Loosey Juicy» før, men jeg lover, jeg kommer til å bestille den igjen. Den var nyyyydelig!

Det var på nippet til at jeg bestilte meg en til, hahaha..

Fra BurgerLand kom til Drammen har jeg vært mer enn fornøyd med stedet. Burgerne er fantastiske. Lokalet er intimt og trivelig, sentralt på Strømsø, 4 minutter fra togstasjonen.

De som jobber der er superhyggelige og oppmerksomme. I dag etter jeg hadde spist spurte han som laget og serverte meg burgeren om jeg var fornøyd, og om det var noe jeg syntes som kanskje kunne vært bedre. Han var takknemlig for enhver tilbakemelding. Men burgeren var perfekt så jeg kunne ikke si annet enn det. Verdt pengene, virkelig!

Her er originale burgere for alle, fra 38 kr for en «Tex Burger» til 228 kr for en «Big King XXL Trippel». De har også mye annet digg, jeg kan anbefale grilled pommes og løkringer.

Kan nevne at de også selger øl.

Jeg har ikke møtt noen som har spist burgere på BurgerLand som har vært misfornøyde. Tvert imot så har jeg hørt masse skryt. Uvanlig mye skryt egentlig. Så det sier jeg dere DRAMMEN, denne plassen må dere ikke miste, vær flinke til å besøke BurgerLand. Det vil være et stort tap å miste dette stedet!!

Drammens beste burger!! 6!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#hamburger #burger #cheeseburger #baconburger #looseyjuicy #smakfullt #bluecheesebacon #texburger #texasburger #spesialdressing #looseyjuicyburger #bigkingXXL #trippelburger #bluecheesebaconburger #lunsj #lunsjmeny #service #kundebehandling #drammen #burgerland

Mine favorittburgere: «BurgerLand Loosey Juicy» og «Blue Cheese Bacon». Men det kan fort endre seg, er et par tre burgere jeg ikke har prøvd enda 😜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg