FULL STOPP PÅ BOSETTING AV INNVANDRERE I DRAMMEN!

Ja dét er mitt forslag!!

Det har stormet rundt kommunestyret i Drammen etter at de 13. februar vedtok et forslag om å prioritere ukrainske flyktninger. Dette forslaget kom fra Frp, KrF, Pensjonistpartiet og Høyre. Statsforvalteren i Oslo og Viken skriver på sine nettsider i dag at de har kommet til at dette punktet i forslaget fra Drammen kommune er i strid med diskrimineringsforbudet i Grunnloven og likestillings- og diskrimineringsloven.

De har undersøkt om vedtaket er lovlig, altså gjort en så kalt «lovlighetskontroll» og ytrer at denne delen av vedtaket innebærer en direkte forskjellsbehandling basert på nasjonalitet, og at forskjellsbehandlingen ikke har et saklig formål.

Jon Helgheim som sitter i kommunestyret i Drammen som representant for FrP er helt uenig i konklusjonen til Statsforvalteren og mener at her har man latt seg påvirke av den politiske debatten som har pågått og han mener det ikke er rart at Statsforvalteren kommer til noe annet standpunkt når statsministeren selv, Jonas Gahr Støre, har gått ut og forhåndskonkludert i denne saken.

Jeg observerer at Jon Helgheim skriver på sin egen Facebook-side følgende:

«Det er trist at staten ikke ønsket Drammens bidrag om å bosette 125 flyktninger. Da må vi se på antallet på nytt for å redusere det betraktelig.

Vi skal ha en ansvarlig innvandringspolitikk som hjelper de som trenger det mest, og som ikke bidrar til å bosette personer som legger ut på unødvendige og livsfarlige reiser fra andre kontinenter for å komme til Norge.

Drammen har store integreringsutfordringer og Drammen FrP kan ikke være med på å forsterke dette ytterligere med ukritisk bosetting av flyktninger».

FULL STOPP er mitt forslag, det er nok med dette tullet nå. At Drammen skal være Norges svar på Medína er ikke greit. De siste dagene har lokalavisen vært sterkt preget av historier om ungdommer som utsettes for vold, barn som er livredde og foreldre som ikke vet sine arme råd. Nå er det nok, nå må kommunestyret bare legge frem at ingen flere innvandrere skal bosettes her!

FULL STOPP!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drammen #innvandring #bunnytrash #bunny

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg