Folkets Favorittblogger!

I lys av at det er blitt avslørt at Vixen Influencer Awards (Blog Awards) er fikset (en korrupt bløff vil noen påstå) føler jeg for å legge ut dette.

Det er visstnok et «Chili contenting marketing» byrå som styrer det hele for egen vinning. Så derfor synes jeg det er morsomt at bloggerne bak toppbloggen Bloggomtoppbloggere utførte en avstemning om hvem folket selv ønsket skulle vinne prisene i hver kategori.

I kategorien Folkets favoritt var de nominerte:

-Komikerfrue (Marna Haugen Burøe)

-Malin Nesvoll

-Christina Kihlman (Kona til)

-Sophie Elise

-Styleconnection (Kristin Gjeldsvik)

-Anniken Jørgensen

-Martine Lunde

At bloggen Bloggomtoppbloggere også var nominert og ble diskvalifisert angivelig for ‘brudd på åndsverkloven’ (tull!!) er blitt dysset ned i media. Men de som trenger å vite, vet..

(skjermdump bloggomtoppbloggere.com)

Som dere ser valgte Vixen å gi prisen til Komikerfrue, på tross av at folket i denne statistikkundersøkelsen har gitt Styleconnection nesten dobbelt så mange stemmer som Komikerfrue.

Det er et stort antall!!!

Les resultatene i alle kategorier her: Link – Resultater

Noe annet som er oppsiktsvekkende er at Sophie Elise fikk nesten ingen stemmer og havnet nederst av de nominerte. Hun er såvisst ingen favoritt hos folket lengre. Det kan se ut til at de eneste som tror på Sophie Elise i dag og ser noen verdi i hva hun skriver er hylekoret og Sophie Elise wannabees som enten er 11 år, eller opptrer som 11 åringer.

Ting blir nok annerledes når de ser og skjønner hva alle andre oppegående mennesker gjør!

Uansett. Vixen Awards er ikke troverdig, og disse prisene er vel ikke så gjeve eller attraktive lengre nå.

Ha en fortsatt fin dag!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#vixen #vixeninfluencerawards #blogawards #vixenblogawards #folketsfavoritt #korrupt #fikset #korrupsjon #chili #chilicontentingmarketing #contentingmarketing #komikerfrue #styleconnection #sophieelise #bloggomtoppbloggere #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Vitsen med å stemme forsvinner jo da ja, virker forhåndsbestemt (som mye annet) men vi skal få lov til å tro at vi kan gjøre en forskjell. Ja ja. Håper fredagen er god 🙂

  2. At Vixen er fikset, ble oppdaget av noen for noen år siden. De visste hvem som hadde fått flest stemmer og ble svært overrasket over “vinnerne”, kan man si.
   En annen sak er det at de tillater folk å stemme ..en gang hver 12. time eller er det en gang i døgnet? Husker ikke. Men du kunne før ihvertfall, stemme så mange ganger du ville bare du fjernet cookies. Jeg vet, for jeg testet det. Man bør kanskje ikke overdrive det, pga IPadressen bør neppe være gjentatt fem hundre ganger på ett døgn, men…
   🙂
   De har for dårlig opplegg.

  3. Vet ikke om jeg ville dratt slike konklusjoner ut av stemmene egentlig. Jeg tro det går mer på at sophie elise har langt flere følgere utenfor blogg-miljøet, så selv om bloggere ikke stemmer på henne, så ville store deler av norge gjort det. Eventuelt teorien om når noen blir såpass store glemmes slike “stemmetjenester”.

  4. Det er bloggverdens svar på spellemannsprisen + fine kjoler, masse vin og dessuten blir noen få kjendis så lenge det varer.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg