11 år jubileum 🌟

Bare en liten oppdatering herfra.

I dag har snuppen min 11 års jubileum. Vi har vært sammen i tykt og tynt i elleve år. Tiden har gått sykt fort, føles ikke i nærheten av halvparten av tiden engang.

Vi har gjort og opplevd mye. Det største er vår lille familie. Ella på snart seks år, og Ariel som nettopp har passert tre og et halvt. Vi har vært på åtte Madonna konserter sammen rundt om i Europa. Vi har vært flere turer til Afrika, og jeg vet ikke hvor mange byer og land i Europa. En berg og dalbane i glitter og farger har vårt forhold vært, og dette er bare begynnelsen.

For noen uker siden ble vi invitert til bursdagsfest på datoen i dag – på vår jubileumsdag. Vi takket ja, tenkte det kunne være morsomt å treffe nye folk, og feire vår egen dag på en ny måte. For vanligvis bruker vi å invitere til middag og fest her hos oss på dagen vår. Det var det vi skulle gjort. For nå i dag, bare timer før festen, så ble den avlyst.

Så i kveld er det snuppen min og jeg, det blir koselig uansett, men moro hvis noen dukker opp her og feirer kvelden med oss (ta kontakt!)

Livet er kjærlighet ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jubileum #11år #minlillefamilie #mylittlefamily #kjærlighet #fest #drammen

6 kommentarer

Siste innlegg