Fysj og skam, tenk å sitte på en pub på en mandag og drikke øl!!

Ja for tenk det har jeg gjort i dag, sittet på puben og drukket fire halvlitere med øl!!

Jeg hadde en avtale i dag med en venninne om å møte henne på den lokale puben i dag å ta en kaffe og/eller en øl. Det ble en øl, og en ble til to, så dukket en annen venninne opp, og to øl ble til fire.

Og vet dere hva, jeg har storkost meg. Skammer meg ikke i det hele tatt. Og jeg har aldri hatt noe problem med å ta meg en halvliter på puben på en mandag, tirsdag eller torsdag. Har jeg lyst på en øl så sjekker jeg ikke ukedagen for at det skal være «lov» til å ta seg en øl.

Jeg skriver dette fordi jeg husker en meget dømmende kvinne for et år tilbake siden. Ei Mathilda eller noe sånt, som i en lokal Drammen Facebook-gruppe hvor vi diskuterte romfolket og mennesker som utnyttet samfunnet og systemet i Norge, regelrett beskyldte meg for å gå på NAV for å kunne sitte ute på puber hver dag å drikke øl. Så jeg tenkte at i tilfelle hun leser dette så kan hun få lov til å dømme meg og henge meg ut på sosiale medier for å ha drukket øl på en mandag, hahaha..

Ikke det at jeg brydde meg så mye den gang annet enn at jeg husker det, og henne. Skikkelig ufyselig i sine uttalelser. Jeg kjenner min sak, jeg vet hvorfor jeg sliter med NAV. Det er ingen drømmesituasjon å ha med dem å gjøre. Jeg skulle for alt i verden ha sluppet. Jeg vet at jeg er på puben flere fanger i uken når jeg er i form til det. Jeg vet at den gang hun kom med sine dømmende beskyldninger så gikk jeg på treningsstudio hver dag og tråkket i vei en time på tredemølla. Jeg vet at jeg drakk vann og/eller kaffe når jeg var innom puben. Jeg vet at jeg var ukentlig til behandling for at jeg var (er) syk, og jeg vet at fra begynnelsen av november 2016 fram til juni 2017 slanket jeg meg 19 kg.

Så de ølene jeg tok i dag på puben er meg vel unnet.

Noe så latterlig å henge folk ut for noe slikt. Personlig driter jeg hardt og brutalt i hvordan dag folk tar seg en øl eller fire på. En får heller feie for sin egen dør når det gjelder slikt. Men en kan undres litt over mennesker som tror at det kun serveres alkohol på puber, og ikke har bedre ting å gjøre enn å tro og anta ting om andre mennesker.

Med det sagt så blir det nok en stund til neste gang jeg tar en øl eller tre på puben. Blir ikke noe kinobesøk for meg i februar heller, eller pølse i brød på Narvesen. Faen det er dyrt altså å unne seg noe ute. Så for dere «Mathilder» som tror at en kan gå på puben hver dag og drikke øl for NAV-penger.. dere trenger å bli litt opplyste. Og eventuelt komme dere ut litt, istedet for å være sjalu på at andre har evnen til å kose seg når muligheten byr seg 😜

Ha en fortsatt fin mandags kveld!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#øl #pub #fordommer #utnyttesystemet #romfolk #nav #naver #naving #dømmendemennesker #sjalusi

6 kommentarer

Siste innlegg