Lager gulvteppe!

Jeg ville ha et "Sebra"-ish  teppe på gulvet på rommet til mine to små engler.
Dette var vel egentlig inspirasjonen min:

  

Jeg tok saken (nålen) i mine egne hender og begynte å hekle mitt eget teppe. Det etter å ha blitt inspirert av min venninne Heidi som også lærte meg å hekle.
Jeg har nemlig aldri tatt i en heklenål før (tror jeg.. Muligens på barneskolen en gang..) og klarer bare ikke å forstå disse videoene som ligger på nettet...

Jeg liker håndarbeid men jeg er ikke så dreven, og er heller ikke innehaver av tålmodighet for sånt.
Så det går som det går, som med den ene strikkesokken jeg kom halvveis på for et par (6-7) år siden som mormor velvillig prøvde å lære meg.

Men dette teppet har jeg andre planer for, nå må jeg bare skaffe meg mer av lilla fargen i Hooked zpagetti!!
Jeg fant disse fargene og de passet bare helt perfekt inn på barnerommet:Siden dette er mitt første hekleprosjekt tar jeg det ikke så høytidelig... Det er dannet seg noe rart mønster i det lyse partiet uten at jeg helt vet hvorfor, hehe... Sikkert fordi jeg har heklet litt løst noen steder og stramt noen steder..?!
Eller kanskje det har med øking av masker å gjøre. eller feil heklenål.. Eller tykt stoff... Jeg aner i grunn ikke om jeg hekler på riktig måte en gang...
Men det begynner nå å ligne noe da!

 

Stoffet kan visst ikke strykes, så jeg får se hva jeg gjør med kanten til slutt, den må sikkert fuktes og legges i press eller noe.

Tips noen??


Den "innover" kanten har vært der hele tiden, men det legger seg jo etter hvert som jeg hekler utover, så jeg satser på at det blir bra til slutt!

Nå må jeg bare saumfare byens garn og hobby butikker, så det endelig kan få ligge under bordet her å skinne, så mine små kan holde seg varm og god på føttene under ettermiddags tèen ;-)Så får vi se om det blir ferdig før jeg biter i det sure eplet og heller bestiller det fra Mittrom.no..... ;-) 

 

#hekling #håndarbeid #gulvteppe #teppe #hookedzpagetti #sebra #gammelrosa #gammellilla #barnerom #diy #hjemmelaget

 

4 kommentarer

Cijm

13.10.2015 kl.09:53

Jeg kan ikke hekle, det ser virkelig ut som du kan det altså ;-) Vil veldig gjerne lære meg det jeg også!

ANFA

13.10.2015 kl.13:43

Så flink. Det ble jo kjempebra :)

Muffinsmusa

14.10.2015 kl.08:44

Cijm: Det er ganske enkelt når man først får de i fingrene... Men jeg vet ikke om jeg gjør det helt riktig, så jeg får høre litt med noen som kan det ;-) Du må prøve!!

Muffinsmusa

14.10.2015 kl.08:46

ANFA: Takk ;-) Håper det blir fint nok til at jeg tør bruke det, hvis ikke får katten få det:-D

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits