Pizzabunn testing!

Om jeg spør Stine hva hun vil ha til middag er svaret enten basketti (spaghetti) eller pizza. Jeg prøver å la hun få delta i avgjørelser så hun føler at hun er med på å bestemme litt hun også. Hun er jo tross alt i "den" alderen, 3 år, trass, uavhengighetsalderen, kall det hva du vil.
-Hun er ihvertfall ikke alltid enig i det mamma og pappa syntes og vil... :-D

Så til tross for at det var pizza for under en uke siden ble det brått pizza igjen her en dag forige uke.
Men da prøvde jeg ut bunn av søtpotet!


Jeg tok utgangspunkt i oppskriften til Linda Stuhaug (hun lager sååå mye godt!!) men jeg byttet ut mel med soyamel da jeg behøvde en glutenfri versjon.
Tilsatte også ett ekstra egg for å få stavmikseren til å gjøre jobben lettere. Det ble en utfordring å smøre den utover bakepapiret, så neste gang prøver jeg med vanlig mel! 
Jeg fikk to sånne bunner:

 

og det av ca 700 gr søtpotet (bakt i ovnen i en times tid)
200 gr soyamel
3 egg
(Forstekte i ca 20 min.) 

Tok på dette fyllet:

 





Og vipps ble den sånn:

 

 

"Etter steking" bilde?? Niks, den ble spist opp før jeg rakk å ta det...

Tor Ivar som ofte rynker på nesen når jeg prøver ut sunnere og grovere varianter av diverse, syntes faktisk denne var ok!

Neste gang det blir pizza skal jeg prøve ut tunfisk bunnen som også ligger på bloggen til Linda Stuhaug :-)

 

#pizza #søtpotet #søtpotetpizza #sunn #sunnerepizza #lindastuhaug 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits