Herlig førjulstid!

Permisjon, hjemmekos med verdens beste Stine, min kjære har fri i julen, huset er pyntet, gavene er innkjøpt, jeg har delt litt av det jeg har til de som ikke har like mye, huset er rent, samvittigheten er enda renere, gleden er stor og julestemningen er på topp!

Så julen kan bare komme:-)

I dag eksprimenterer jeg med litt "sunnere" kakemenn... Jeg har byttet ut noe av melet med speltmel og fullkorn hvetemel. Og halvparten av sukkeret har jeg erstattet med en blanding av sukrin og stevia. Deigen står nå i kjøleskapet, den er litt mørkere på farge enn vanlig kakemann deig men den smakte likt :-p Så nå gjenstår det å se om de blir like god etter steking... 

Siden det bare er jeg som går å spiser på småkaker til boksene er tomme her i huset, blir det KUN kakemenn i år... For sikkerhets skyld har jeg laget litt hjemmelaget sunn sjokolade, noe må jeg liksom kunne kose meg med, med GOD samvittighet!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits