Da det ikke kunne blitt verre...

Jeg hadde nettopp dusjet katten etter at hun kom i sin herlige positur: akende innover gulvet i gangen.. 
Smelly Cat! 
Under spyling flyktet som vanlig katten opp på ryggen min så jeg ble kliss våt og hadde muligens spor av katteekskrementer på ryggen... Gulvvask på badet og i gangen var en selvfølge. (Hvorfor må alltid katten komme inn med skit i pelsen når Tor Ivar er bortreist på jobb??!!)

Før dette hadde jeg ristet en, ikke helt tett, flaske med melk på kjøkkenet, som resulterte i melk både på gulv, skapdører, egentlig over alt.. Heldigvis var ikke Stine såå sulten, så jeg rakk og vaske bort melken før det tørket... 

I tillegg gulpet Stine etterpå opp ca halvparten av mageinnholdet sitt utover seg selv, meg og stuegulvet. Jeg fikk skiftet på Stine og lagt hun til å sove i vognen, mens jeg selv skulle skifte etter at stuegulvet også var vasket.

Vaske gjorde jeg men å skifte rakk jeg aldri fordi det var da katten kom. (Forsåvidt like greit, ellers hadde det blitt bytte av klær to ganger på 10 minutter..)

Så ringer det på døren...

Jeg ventet ikke besøk og følte absolutt ikke for å åpne døren så nedgulpet, våt og svett jeg var etter de uheldige hendelsene!  

-Det skal også sies at jeg vasket gulvene i hele huset i går kveld, etter å ha utsatt det minst en uke.. Så det var grådig kjedelig å måtte vaske hele underetasjen om igjen i dag....

Men den irritasjonen forsvant fort da jeg åpnet døren og fikk levert en stor bukett med roser :-)

Snill kjæreste ♥

 

 

 

 

 

Én kommentar

Tina

19.10.2012 kl.22:08

huff, jaja.. koslig å gå blomster da! :-)

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits