Fugl i svinepels...

Helgemiddag: Kylling filèt surret i bacon med potetbåter og soltørket tomat i fløte og hvitvinssaus + sitronsaft, salt og masse pepper... Med asparges og pesto.. Yammi!!


Og selvfølgelig restene av hvitvinen til maten:-)

Dette er også fra Nina Cappelen sin kokebok!

Tor Ivar er reist på jobb for noen uker, så tviler på det blir noe særlig ordentlig middag på meg de neste ukene... Skal liksom ha tid til å lage den innimellom Stine-tid, så jeg satser heller på lettvinte løsninger, for eksempel som å bli invitert på middag;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits