Hjemmelaget himmel.

Jeg fant et sengetøy i en "billig-korg" på Kid.
Jeg klippet det opp og leverte det til mamma for noen runder på symaskin, og vips så ble det til himmelseng til baby-jenten min!

 

Jeg har letet etter stoff en stund, jeg ville ha noe som kunne matche den lilla veggen på rommet hennes + at det skulle være tettere enn sånn tyll, siden denne sengen skal stå nede i stuen de første månedene. -Sommer og sol, da er det godt å dempe lyset i rommet litt når man ligger å sover;)

De hadde noe "plukk 2 for 50 kr" på Kid med utgåtte varer, så det ble jo en superbillig himmel med tanke på at da fikk jeg med en pakke med 15 bommullskluter som kan brukes som liggeunderlag eller gulpekluter til småen.

Ps: Legg merke til teppet oppi sengen, jeg har strikket det heeelt selv:-p Mitt første selvstrikkede (og mest sannsynlig siste) teppe... 

Det er bare noen dager til termin. Alt av utstyr er på plass og alle forberedelser er gjort, så nå kan hun bare komme!! Vi går jo bare her og venter likevell... Men heldigvis har jeg ingen plager, så jeg nyter å gå gravid fortsatt. Litt tungt med bøying og for lange gåturer og sånt selvsagt, men ellers går det som en drøm:) Å snu seg i sengen uten å våkne kan også være en utfordring, hehe..

Nå er min kjære dratt i utdrikkningslag til svogeren min mens mamma og pappa er i beredskap med bil om snuppa skulle gi tegn til å melde sin ankomst!! Mens jeg skal ta huset i håp om at litt fysisk aktivitet kan gjøre underverker for å sette fødselen i gang;-)

 

 

6 kommentarer

Hannah <3.

19.05.2012 kl.10:40

Kjempe fin himmel du har laget :)!

kathrine

19.05.2012 kl.10:41

Fin blogg!!!!!

Eirill Nordseth

19.05.2012 kl.10:44

Høres utrolig spennende ut, må jo følge med på bloggen din når du venter baby og greier.. masse lykke til! :)

minanilseen

19.05.2012 kl.11:23

Så utrolig søt <3

retrocupcake

19.05.2012 kl.14:11

Så utrolig vakker sengehimmel og så vakkert teppe!=)

Så spennende at terminen nærmer seg, mase lykke til med fødselen!<3

Lilli

19.05.2012 kl.14:52

Så fint det ble :)

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits