Gull!!

Jeg er med i en ny Buzzador kampanje, denne gangen er det for Gullbrev.no 

Dere har sikkert sett de ulike tv reklamene for diverse gull-kjøpere på nett. Gullbrev er en av de og disse har jeg sendt inn 2 ringer som begge var ødelagt/knekt og en armlenke til. Jeg hadde ingen anelse om hva det var verdt, om alt egentlig var gull eller hva jeg kom til å få for det av Gullbrev, så jeg ventet i spenning... 

Jeg fikk kjapt tilsendt konvelutt som gullet skulle sendes inn i, men det tok noen dager før de mottok det igjen. Det man sender er forsikret for inntil 100 000 kr og så lenge man tar vare på kvitteringen fra posten og en kvittering som man river av konvelutten før den sendes, så er man safe. Men jeg sendte konvelutten min en lørdag og de mottok den ikke før i går morges (onsdag), ifølge "mine sider" på nettsiden deres, så jeg begynte å lure litt!

Men når de først fikk det ble hele prosessen kjapt gjennomført, så nå er gullet mitt vurdert og pengene er kommet inn på konto, den nette sum av  506 kr. 

Jeg hadde vel ikke forventet noe mer, men heller ikke noe mindre. Alt var ikke gull heller, men ved å kontakte de får jeg svar på hva som ikke var noen verdi på. 

Jeg kan også velge å få dette sendt tilbake mot et gebyr. Om man ikke er fornøyd med prisen de gir kan man også få alt sendt tilbake, dette også mot et gebyr. Jeg valgte å sende inn ting som jeg var helt sikker på at jeg ikke ville ha tilbake for å unngå ekstra utlegg.

Ved å gjøre dette gjennom Buzzador fikk jeg 10 kr ekstra per solgte gram gull også, så enn at det skal ligge å støve ned hjemme hos meg som det har gjort i mange år allerede, var jo dette en grei deal.

De som vil kan bruke denne linken:

 www.gullbrev.no/buzz 

og dere vil få samme tilbudet!!

Dere kan også gå inn på Gullbrev sin side og lese mer, om dere skulle ha noe glitrende gull liggende som aldri blir gjort noe med;-)

 http://www.gullbrev.no

Jeg syntes dette var en veldig lettvint og genial måte å endelig få gjort noe med det som jeg i mange år ikke har kommet meg til å gjøre... Jeg har alltid tenkt å smelte gullet om til noe annet, men det koster jo det også....

Both thumbs up from me!! ;-)

 

 

4 kommentarer

hvahvordan

29.03.2012 kl.10:10

kult:D fin blogg:D

Gunnhild Resell Rød

29.03.2012 kl.10:19

Jeg eier ikke noe i gull, noe som er synd, for jeg trenger penger.

lurven94

29.03.2012 kl.10:32

kjempe fin blogg :D hadde blitt super glad for en komentar tilbake <3

Julie

29.03.2012 kl.11:31

Cool blogg! : )

skulle hatt gul nå vettdu! xD

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits