Den grønne baljen!

-Er navnet på en nydelig brukt & nytt butikk i Bergen type vintage stil!! 

Jeg har bare vært i butikken èn gang, men gleder meg til jeg skal ta turen igjen da jeg fant minst 3 ting jeg VIL ha!! Mamma får bli med meg, for jeg tror hun kommer til å elske den butikken. 

Butikken ligger litt utenfor sentrum, jeg hadde ikke hørt om den før jeg traff datteren til hun som driver den i selskap hos søsteren til Tor Ivar.

Sååå fine butikker og med fokus på miljø og gjenbruk må jo bare frem i lyset!! Hun skal snart bytte lokaler og blir mer synlig da butikken vil ligge like ved et bybane-stopp.

Butikken har en herlig blanding av nye og gamle ting, noe bærer fortsatt sitt gamle preg mens annet har fått nytt liv. Jeg tipper at enhver kan finne noe de liker der, da hun har alt fra gammelt sølv-bestikk og møbler til kjoler, såpestykker, til og med en kjempegod fransk Sparkling Lemonade i ulike smaker!

Denne kjøpte jeg sist jeg var der, har bare smakt en liten slurk men gleder meg til å drikke resten!! Den er verdt hver krone men prisen tilsvarer at den må nytes i godt lag:-p

 

Denne søte spennen kjøpte jeg ogsåDere kan jo rett og slett ta turen inn på bloggen hennes og sjekke ut  hva det går i ;-)

http://dengronnebaljen.blogspot.com/

2 kommentarer

OctavaHeaderDesign

26.03.2012 kl.09:15

Dette er en profesjonell header side :))

vshootme

26.03.2012 kl.11:16

kjempe fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits