Forberedelser!

Et glimt av sommeren dukket jo plutselig opp i Bergen i helgen, så som mange andre startet jeg sommerforberedelsene: Klargjøring av hagemøbler!!

Latskap har ført til at bordene mine har stått ute hele vinteren, noe som har resultert i dette... :

 
Men nå er de pusset og vasket og i dag skal de friskes opp med noen strøk maling!! Jeg har noe annet småplukk som skal males også, så det er vel bare til å sette i gang...

Tiltakslysten er lik svært lav akkurat nå, ettersom det ble lite søvn i natt og grytidlig opp i dag. Jeg har våknet så tidlig de siste morgenene, men tenkte at i natt når klokken skulle skrues frem så fikk jeg på den måten en time å gå på.. Hva skal en gjøre klokken syv om morgenen liksom?? 

Håpet på å sove til ti i dag siden jeg ikke sovnet før i ett tiden i går, men klokken syv våknet jeg og fikk ikke sove mer.. Det vil si at klokken egentlig var seks... Hva skjer!! 

Det hjalp ikke akkurat at den ene gangen jeg holdt på å sovne litt igjen, kom det en flokk canadagjess  flyvende over hustaket... For de holder ikke akkurat kjeft på de flyturene sine!!! 

Jeg ble liggende til halv åtte før jeg fikk på meg fillene og startet dagen i form av husvask. Så noe godt kom det ut av lite søvn, huset er nemlig 100% shinet før Tor Ivar sin hjemkomst i morgen:-)

Men jeg skulle mye heller tilbrakt de morgentimene i drømmeland:-/

På tide å begynne malingen nå skal det bli gjort før jeg kreperer på sofaen for kvelden... Tiden gikk så fort i dag, husvask og rydding, og jeg har vært i bursdagsbesøk til nevøen min som fyller 6 år ♥
Jeg spurte han for en uke siden om hva han ønsket seg til bursdagen. Han svarte..:

"Det har jeg egentlig ikke tenkt på så du kan kjøpe hva du vil til meg tante!"

Han er ikke kravstor hvertfall:-)

 

 

 

 

3 kommentarer

sotb

25.03.2012 kl.16:44

Fin blogg <3 kommentere tilbake :)

Camilla Aila

25.03.2012 kl.17:11

heei fin blogg! :)

blir kjempeglad for en kommentar tilbake <3

ha en fin dag <3

kamerasilje

25.03.2012 kl.17:12

Ha en fin Søndag videre :)

Skriv en ny kommentar

Muffinsmusa

Muffinsmusa

31, Bergen

Mamma til 2, kjæreste til 1, dyreeier, husmor, helsefagarbeider, snart kostholds veileder, glad i dyr, rødvin, naturen, god mat, familien og vennene mine og livet generelt.

Kategorier

Arkiv

hits